Nieuwe plannen voor De Fabriek Maasbree

 

De Fabriek Maasbree timmert aan de weg en gaat verbouwen! Deze zomer wordt een begin gemaakt met de bouw van woningen voor 24-uurs zorg. Na het vieren van het 10-jarig jubileum van de dagvoorziening afgelopen december, worden de plannen nu werkelijkheid om ook déze zorg op een ‘Fabriekse’ manier vorm te geven.

De Smidse zal vanaf 1 juli tijdens deze verbouwing gesloten zijn, om u daarná weer gastvrij te kunnen ontvangen in de vernieuwde horecagelegenheid. Natuurlijk met dezelfde kwaliteit die u van hen gewend bent! Arrangementen die al geboekt waren, zullen gewoon doorgaan.

De Speelfabriek sluit na een mooie periode haar deuren op 1 juli 2018, Iedereen die nog rittenkaarten heeft, kan deze inleveren en krijgt geld terug. U kunt hiervoor tot 1 juli terecht op dinsdagen, woensdagen en donderdagen, tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met 077 4650513 of mailen naar info@defabriekmaasbree.nl

De Fabriek houdt u graag op de hoogte van de verbouwing. Op deze website en via onze Facebook-pagina kunt u de ontwikkelingen volgen.

Praktijklab bij de Fabriek

 

 

Sinds begin 2018 heeft de Fabriek Maasbree een eigen praktijklab. Hier kunnen studenten op hun eigen niveau en met de aanwezige kennis en vaardigheden, nieuwe taken ontwikkelen en uitvoeren, en daarnaast nieuwe vaardigheden aanleren. De begeleiding vindt plaats door professionals, docentbegeleiders, medestudenten, gasten en mantelzorgers.

Ons praktijklab biedt daarnaast een werkplek waar studenten aan hun opdrachten kunnen werken, medestudenten ontmoeten, en informatie kunnen krijgen en uitwisselen.
Hiermee heeft de Fabriek Maasbree op donderdag 7 juni 2018, als één van de zes goede voorbeelden, het Certificaat "Best Practice Werkplekleren 3.0" van Evolva behaald.

 

 

Uitbreiding Atelier de Fabriek

 dagvoorziening-fabriek2


Atelier de Fabriek is bezig met uitbreiding van het aanbod van dag-activiteiten. Op dit moment zijn er dan ook verschillende mogelijkheden om op korte termijn te starten met dagbesteding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 077 465 0712 of via atelier@defabriekmaasbree.nl

De Fabriek biedt mensen een podium:

Ze spelen met hart, handen en voeten,
ze geven om elkaar en het applaus
ze vinden stukjes van zichzelf terug
als decor van gisteren
in een zaal van vandaag
(Kitty Korebrits over theater bij de Fabriek)

 

 

dagvoorziening-fabriek1dagvoorziening-fabriek5