werkervaring

 

Allereerst: Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

Met je MBO of HBO-papiertje op zak ben je startklaar om de arbeidsmarkt te betreden. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar je wordt bij sollicitaties nog afgewezen omdat je te weinig werkervaring hebt. Wat kun je dan gaan doen? Afwachten, onder je niveau gaan werken of een uitkering aanvragen?

Kom dan bij Rendiz een werkervaringstraject volgen. We hebben voor diverse vakgebieden de mogelijkheid om ervaring op te doen. Tijdens het traject zullen ook leerdoelen worden geformuleerd zodat er ook daadwerkelijk getracht wordt de ervaring op te doen. Je bent een volledige medewerker en draait mee in onze teams bestaande uit medewerkers, deelnemers en vrijwilligers. Wij zien jouw werkervaringstraject ook als een investering in de toekomst en beschouwen stagiaires niet alleen als een voordelige arbeidskracht.

Wie belangstelling heeft voor een werkervaringsplek op het gebied van bijvoorbeeld horeca, hospitality, zorg, evenementenorganisatie, recreatie & leisure, animatie, marketing, administratie, groenvoorziening of bouwwerkzaamheden kan een e-mail sturen naar info@rendiz.nl. Vermeld hierbij waarin je bent afgestudeerd en wat voor soort werkervaring je voorkeur heeft. Wij kijken graag welke mogelijkheden er zijn dus wellicht tot snel!

 

 

 

Nieuws

De Fabriek Maasbree

Openingstijden

Maandag 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten

Facebook

vr 11 oktober 2019 12:06

Vandaag bruist van het de energie in De Fabriek Maasbree. De afgelopen 2 weken hebben 20 studenten ergotherapie van Zuyd Hogeschool Heerlen de Fabriek bezocht. Zij werden onder gedompeld in een innovatieve praktijksituatie, om ze uit te dagen met een interessante opdracht voor het inzetten van innovatieve technologieën die bijdragen aan het vergroten van het welbevinden en het creëren van geluksmomenten. Zo gingen ze aan de slag om een flexibele en prikkelende invulling te geven voor de 24-uurs zorg die volgend jaar zijn deuren opent binnen de Fabriek. Samen met experts, onze gasten van de dagbesteding en andere begeleiders beten ze zich vast over de inrichting van "de bieb" en de centrale gangen van de zorgappartementen. Zojuist werden hun ideeën gepresenteerd. Briljante vindingen, innovatieve toepassingen en unieke inzichten passeerde de revue. Wat een genot om jong en oud zo samen te zien. Dank aan alle studenten voor hun inzet. #raakhethartdatkleurtdemens #innovatie #studenten #samenwerking

 
wo 9 oktober 2019 20:14

Radio interview over de 2 Aed's die in Maasbree zijn toegevoegd aan het openbare netwerk. Wij hebben ervoor gekozen om de AED beschikbaar te stellen voor zowel mensen in de Fabriek, als in de omgeving van de Fabriek.

 
wo 9 oktober 2019 16:12

Omroep P&M televisie besteedt zowel aandacht voor de 24uurs zorg als voor de comfortroom. #zorgappartementen #startbouw #raakhethart

 
do 3 oktober 2019 14:40

Vandaag is er een mooi artikel op "zorg & welzijn" geplaatst over de comfortroom binnen de Fabriek.

 
do 3 oktober 2019 10:12