werkervaring

 

Allereerst: Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

Met je MBO of HBO-papiertje op zak ben je startklaar om de arbeidsmarkt te betreden. Tenminste, dat was de bedoeling. Maar je wordt bij sollicitaties nog afgewezen omdat je te weinig werkervaring hebt. Wat kun je dan gaan doen? Afwachten, onder je niveau gaan werken of een uitkering aanvragen?

Kom dan bij Rendiz een werkervaringstraject volgen. We hebben voor diverse vakgebieden de mogelijkheid om ervaring op te doen. Tijdens het traject zullen ook leerdoelen worden geformuleerd zodat er ook daadwerkelijk getracht wordt de ervaring op te doen. Je bent een volledige medewerker en draait mee in onze teams bestaande uit medewerkers, deelnemers en vrijwilligers. Wij zien jouw werkervaringstraject ook als een investering in de toekomst en beschouwen stagiaires niet alleen als een voordelige arbeidskracht.

Wie belangstelling heeft voor een werkervaringsplek op het gebied van bijvoorbeeld horeca, hospitality, zorg, evenementenorganisatie, recreatie & leisure, animatie, marketing, administratie, groenvoorziening of bouwwerkzaamheden kan een e-mail sturen naar info@rendiz.nl. Vermeld hierbij waarin je bent afgestudeerd en wat voor soort werkervaring je voorkeur heeft. Wij kijken graag welke mogelijkheden er zijn dus wellicht tot snel!

 

 

 

Nieuws

De Fabriek Maasbree

Openingstijden

Maandag 10.00 - 16.00 uur
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16.00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten

Facebook

do 12 september 2019 15:21

De Fabriek gelooft in het feit dat innovatie een positieve bijdrage kan leveren aan het welbevinden van onze gasten. Door een bijzondere samenwerking is "de Comfortroom" ontwikkeld. Deze wordt op 1 oktober officieel geopend, maar is vandaag door De Limburger al onder de aandacht gebracht.

 
wo 4 september 2019 14:31

De kracht van muziek / Welkom Beppie Kraft Vrijwilligers GEZOCHT: muzikale toppers, mensen die een positief verschil willen maken voor een ander, jij die geniet om een geluksmomentje te creëren bij de medemens! Wij zoeken jou! Beppie Kraft is onze eerste officiële "vriend". Zij heeft haar naam aan de Fabriek (ook richting uitbreiding naar de -zorg-appartementen) verbonden. Beppie gelooft net als ons in wat wij belangrijk vinden en uitdragen en echt het verschil maakt bij onze gasten -en vanaf volgend jaar; onze bewoners-. Muziek heeft een ongekende kracht voor mensen met dementie. Het is onvoorstelbaar wat er in het brein gebeurt als er een herkenbare melodie klinkt. Daarom is er wekelijks op maandag binnen de dagbesteding het thema 'muziek'. Samen met vrijwilligers laten we de gasten weer genieten van en ontroeren door de prachtige tonen die in het geheugen gegrift staan. Wij zoeken hiervoor nog kanjers die zelf muzikaal zijn, die kunnen zingen, instrumentaal kunnen begeleiden of welke bijdrage dan ook kunnen leveren. Wil jij een steentje bijdragen aan de geluksmomenten van onze gasten, neem dan contact met ons op. Wij zijn "De Fabriek, centrum van activiteiten", te Maasbree. Ons team bruist van de energie. Onze dagbesteding blinkt uit in de beleefwereld volgen van de (dagelijks 30) gasten die we 6 dagen per week verwelkomen. We hebben een atelier, voor de creatieve geest. Een theater, voor de meest bijzondere voorstellingen met elkaar te realiseren. Een wellnessdag en proeverij (vrijdag) voor de totaal beleving. We drinken koffie en praten met elkaar, we doen een actief spel buiten, of de gast wil gewoon even rustig een krantje lezen. Wij zoeken ook nog meer vrijwilligers. Dit kan een wandeling zijn met de gasten, ondersteuning bij de activiteiten, of er gewoon 'zijn' voor de mensen die de Fabriek bezoeken. Met name voor de vrijdag zoeken we nog meer vrijwilligers om de wellness (van massage tot ontspanningsoefeningen) en proeverijen (totaal beleving) nog meer te kunnen uitbreiden. Belangstelling? Gewoon eens bellen voor informatie? Of wellicht eens een informeel kopje koffie drinken ter kennismaking? Neem dan contact met ons op: atelier@defabriekmaasbree.nl, via de chatbutton alhier of bel naar 077-4650712 Hou onze pagina in de gaten, binnenkort gaan we veel meer vertellen over onze uitbreiding voor 24-uurs zorg. BERICHT DELEN? HEEL GRAAG. DANKJEWEL!

 
do 8 augustus 2019 14:55

KANJERS (vrijwilligers) GEZOCHT: muzikale toppers, wandelmaatjes, creatieve duizendpoten, gezellige praatwinkels, goedlachse koffieleutjes, liefhebbers van wellness, mensen die een positief verschil willen maken voor een ander, jij die geniet om een geluksmomentje te creëren bij de medemens! Wij zoeken jou! Wij zijn "De Fabriek, centrum van activiteiten", te Maasbree. Ons team bruist van de energie. Onze dagbesteding blinkt uit in de beleefwereld volgen van de (dagelijks 30) gasten die we 6 dagen per week verwelkomen. We hebben een atelier, voor de creatieve geest. Een theater, voor de meest bijzondere voorstellingen met elkaar te realiseren. Een wellnessdag en proeverij (vrijdag) voor de totaal beleving. We drinken koffie en praten met elkaar, we doen een actief spel buiten, of de gast wil gewoon even rustig een krantje lezen. Wij zoeken vrijwilligers die een steentje willen bijdragen op welke wijze dan ook. Dit kan een wandeling zijn met de gasten, ondersteuning bij de activiteiten, of er gewoon 'zijn' voor de mensen die de Fabriek bezoeken. Met name voor de vrijdag zoeken we nog meer vrijwilligers om de wellness (van massage tot ontspanningsoefeningen) en proeverijen (totaal beleving) nog meer te kunnen uitbreiden. Belangstelling? Gewoon eens bellen voor informatie? Of wellicht eens een informeel kopje koffie drinken ter kennismaking? Neem dan contact met ons op: atelier@defabriekmaasbree.nl, via de chatbutton op onze facebookpagina of bel naar 077-4650712 Hou onze pagina in de gaten, binnenkort gaan we veel meer vertellen over onze uitbreiding voor 24-uurs zorg. BERICHT DELEN? HEEL GRAAG. DANKJEWEL!

 
do 18 juli 2019 11:03
 
do 18 juli 2019 10:53

KANJERS (vrijwilligers) GEZOCHT: wandelmaatjes, creatieve duizendpoten, gezellige praatwinkels, goedlachse koffieleutjes, liefhebbers van wellness, mensen die een positief verschil willen maken voor een ander, jij die geniet om een geluksmomentje te creëren bij de medemens! Wij zoeken jou! Wij zijn "De Fabriek, centrum van activiteiten", te Maasbree. Ons team bruist van de energie. Onze dagbesteding blinkt uit in de beleefwereld volgen van de (dagelijks 30) gasten die we 6 dagen per week verwelkomen. We hebben een atelier, voor de creatieve geest. Een theater, voor de meest bijzondere voorstellingen met elkaar te realiseren. Een wellnessdag en proeverij (vrijdag) voor de totaal beleving. We drinken koffie en praten met elkaar, we doen een actief spel buiten, of de gast wil gewoon even rustig een krantje lezen. Wij zoeken vrijwilligers die een steentje willen bijdragen op welke wijze dan ook. Dit kan een wandeling zijn met de gasten, ondersteuning bij de activiteiten, of er gewoon 'zijn' voor de mensen die de Fabriek bezoeken. Met name voor de vrijdag zoeken we nog meer vrijwilligers om de wellness (van massage tot ontspanningsoefeningen) en proeverijen (totaal beleving) nog meer te kunnen uitbreiden. Belangstelling? Gewoon eens bellen voor informatie? Of wellicht eens een informeel kopje koffie drinken ter kennismaking? Neem dan contact met ons op: atelier@defabriekmaasbree.nl, via de chatbutton op onze facebookpagina of bel naar 077-4650712 Hou onze pagina in de gaten, binnenkort gaan we veel meer vertellen over onze uitbreiding voor 24-uurs zorg. BERICHT DELEN? HEEL GRAAG. DANKJEWEL!