Partners


proteion  


Proteion heeft alles in huis op het gebied van wonen, welzijn en zorg voor ouderen en chronisch zieken, zo'n 10.000 cliënten in Noord- en Midden-Limburg en Oostelijk Noord-Brabant. Bij Proteion staat de cliënt centraal en de medewerkers ondersteunen waar nodig om het leven zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Thuis of in een van de servicewoningen of zorgcentra zoals groepswoningen voor dementerende ouderen.

 

toffedag-logo

Evenementenbureau Toffedag.nl heeft een breed aanbod aan verschillende arrangementen en heeft voor elke gelegenheid een passende Toffe activiteit. Jong of oud, man of vrouw, wij zorgen voor een Tof arrangement op maat. Indoor of outdoor, uiteraard met een hapje en drankje.

Ga de strijd aan tussen de Jongens tegen de Meisjes! Of versla al je vrienden met Ik hou van Holland of Minute to Win it. Op zoek naar een leuke buitenactiviteit? Wat dacht je van de Go Crazy? Een leuke fototocht, die op diverse locaties mogelijk is. Voor een uniek en actief uitje kies je bumpervoetbal of een potje paintball (met of zonder verf) in The Underground Venlo!

 

Rendiz

 

Rendiz ontwikkelt projecten waarbij synergie ontstaat door het op juiste wijze combineren van commerciële-, publieke- en zorgdiensten. Zoals bij de Fabriek Maasbree een oude machinefabriek gebruik wordt voor dagbesteding, creatief aterier, horeca en binnenspeeltuin. 

Elk afzonderlijk Rendiz-project biedt allerlei mogelijkheden voor het ontwikkelen van talenten van mensen. Naast de ontwikkeling van deze projecten hebben we een team van werkbegeleiders en coaches die alle deelnemers in ervaringstrajecten ondersteunen bij het nemen van stappen in hun eigen ontwikkeling. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van al onze projecten.