culinaire fiets- en wandeltochten

 

Genieten van onze mooie omgeving met een hapje en een drankje? ToffeDag.nl biedt verschillende arrangementen waarbij u de omgeving verkent tijdens een prachtige fiets- of wandeltocht. Tijdens deze sportieve uitjes pauzeert u op een aantal Rendiz-locaties om heerlijke versnaperingen te nuttigen. Hieronder vindt u een aantal wandel- en fietsarrangementen:

Fietstocht Maasbree-Horst-Venlo

Sportief bezig zijn en genieten van de omgeving van Noord-limburg? Deze fietsroute van 54 kilometer lang brengt u door drie verschillende gemeentes: Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo.

U begint deze tocht bij De Fabriek Maasbree waar u wordt verwelkomt onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers.

Vervolgens fietst u richting Horst waar u bij Beej Mooren kunt genieten van een heerlijke kom soep met stokbrood. Uw volgende halteplaats bevindt zich bij De Bekkerie in Boekend. Hier staat een verrassingshoofdgerecht op u te wachten!

Prijs: € 24,95 p.p.

Wandeling ‘’Rundje Maasbree-Boekend"

Zin in een lekkere wandeling in de omgeving Maasbree-Boekend? Tijdens deze wandeling van 13,5 kilometer start u bij De Bekkerie in Boekend waar u een kop koffie en lekkernij ontvangt.

Vervolgens wandelt u richting De Fabriek Maasbree waar de volgende versnapering op u wacht: Soep van de dag met brood en kruidenboter!

U vervolgt de wandeltocht door de prachtige natuur van Maasbree en eindigt bij het startpunt De Bekkerie waar u kunt genieten van het hoofdgerecht van het seizoen!

Prijs: € 19,95 p.p.

 

Reserveren?
Bel 077-4650513 of stuur een e-mail naar info@defabriekmaasbree.nl

toffedag-logo

Ons volledige aanbod groepsuitjes bekijkt u op www.toffedag.nl 

Bewaren

Bewaren

Bewaren