Workshop Frans

"De Franse keuken" 

Kookstudio arrangement (€ 59,50 p.p.)

Vanaf 12 personen. Inclusief:
- Drank
- Aperitief
- Gebruik van een kookschort
- Deskundige begeleiding van een van onze koks
- Recepturenboekje

frans frans2

De Franse keuken is misschien wel de beroemdste ter wereld. Overal ter wereld serveren chique restaurants culinaire hoogstandjes die vaak hun oorsprong vinden in de oude Franse culinaire traditie. Koken en eten zit in de Franse samenleving al eeuwen zeer diep geworteld, waarbij ook hun wijnen onlosmakelijk verbonden zijn. Tijdens deze workshop gaan wij op hoog niveau koken. U krijgt zicht op een aantal basisprincipes van de Franse keuken door een aantal beroemde gerechten te bereiden.

Deze workshop zal uw gastronomische talenten ongetwijfeld tot uiting laten komen. Onder deskundige begeleiding van onze gastkok worden uw culinaire interesses en grenzen verlegd. U zult tijdens deze gezellige én leerzame avond of middag versteld staan van uw verborgen talenten. Het goede Franse leven ligt na deze kookbeleving voortaan ook binnen uw bereik! Geniet van een voortreffelijk
3-gangenmenu en ga deze uitdaging aan!

Werkwijze

Deze workshop duurt in totaal 4 uur. U stelt zelf een groep belangstellenden samen. Wij starten de workshop met een introductie. Onze kok informeert u in het kort over de Franse keuken. Onder het genot van een drankje en een hapje neemt hij met u de recepturen door. Daarna wordt u uitgelegd waar u alles kunt vinden in onze keuken, worden de groepen ingedeeld en wordt de gang van zaken nader toegelicht. Hierna gaat het echte werk beginnen. In circa 2 uur gaat u in groepjes de gerechten bereiden.

Tijdens deze avond of middag heeft u voldoende tijd om vragen te stellen en bij elkaar te kijken hoe alles gaat. Aan het eind van de avond gaat iedereen aan tafel om uitgebreid van elkaars resultaten te genieten. Wij maken er een gezellige en leerzame avond van.

Reserveren kan vanaf 12 personen via 077 – 465 05 13 of via e-mail. 

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden