Workshop Italiaans

"De Italiaanse keuken"


Kookstudio arrangement (€ 59,50 p.p.)

Vanaf 12 personen. Inclusief: 
- Drank  
- Aperitief
- Gebruik van een kookschort 
- Deskundige begeleiding van een van onze koks 
- Recepturenboekje

italiaans  italiaans2

De Italiaanse keuken is populair over de hele wereld. Wie kent er niet de befaamde pastagerechten? Pasta is er in vele vormen en smaken, is ongelooflijk veelzijdig en kan op veel verschillende manieren worden gemaakt.

Voor de echte pastaliefhebber gaat er niets boven verse pasta. Tijdens deze workshop leert u de ins en outs van verse pastabereiding. U gaat aan de slag met een traditionele handbediende pastamachine en maakt de heerlijkste sauzen zoals 
pesto- en tomatensaus.

Daarnaast maken we andere beroemde Italiaanse gerechten zoals tiramisu en risotto. We gaan daarbij uit van verse ingrediënten van de allerbeste kwaliteit. U kunt het ook!

Gezellig om in plaats van alles zo voorgezet te krijgen, samen aan de slag te gaan en dan heerlijk de eigengemaakte pasta’s te eten. Onder het genot van een drankje en een opzwepende Italiaanse aria kan het niet anders dan dat u zich voor even een rasechte Italiaan voelt. Laat u inspireren door al dat talent van uw vrienden, familie of collega’s, geniet van de gezelligheid en niet te vergeten van het eten wat door ‘La Mama’ is klaargemaakt!

Werkwijze

Deze workshop duurt in totaal 4 uur. U stelt zelf een groep belangstellenden samen. Wij starten de workshop met een introductie. Onze kok informeert u in het kort over de Italiaanse keuken en onder het genot van een aperitiefje en een hapje neemt hij met u de recepturen door. Daarna wordt u uitgelegd waar u alles kunt vinden in onze keuken, worden de groepen ingedeeld en wordt de gang van zaken nader toegelicht. Hierna gaat het echte werk beginnen. In circa 2 uur gaat u in groepjes de aller-lekkerste gerechten bereiden.

Tijdens de avond heeft u voldoende tijd om vragen te stellen en bij elkaar te kijken hoe alles gaat. Aan het eind van de avond gaat iedereen aan tafel om uitgebreid van elkaars resultaten te proeven. Wij maken er een gezellige en leerzame avond van.

Reserveren kan vanaf 12 personen via 077 – 465 05 13 of via e-mail. 

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden