Workshop Tapas

"De Spaanse keuken"


Kookstudio arrangement (€ 59,50 p.p.)
Vanaf 12 personen. Inclusief:
- Ontvangst met koffie en wat lekkers
- Gebruik van een kookschort
- Deskundige begeleiding van een van onze koks
- Recepturenboekje 

tapas  tapas2
Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vis, vlees, groenten en deeggerechten. Tapas bereiden en eten is een grote traditie binnen de Spaanse keuken. Alles mag en alles kan. U kunt genieten van de lekkerste, meest uiteenlopende hapjes. Geen wonder dat tapas zo onweerstaanbaar zijn. Tijdens deze workshop gaan wij met u de meest diverse tapas bereiden. U kunt het ook! Sommige tapas zijn eenvoudig, andere vereisen iets meer creativiteit en inzicht, maar onder begeleiding van een van onze koks zult u versteld staan van uw culinaire kwaliteiten. Gezellig om samen aan de slag te gaan en dan heerlijk de eigengemaakte tapas te eten!

Werkwijze

De workshop tapas maken duurt in totaal 4 uur. Wij starten de workshop met een introductie. Onze professionele kok informeert u in het kort over de Spaanse keuken en neemt met u de recepturen door. Daarna wordt u uitgelegd waar u alles kunt vinden in onze keuken, worden de groepen ingedeeld en wordt de gang van zaken nader toegelicht. Vervolgens gaat het echte werk beginnen. In circa 2 uur gaat u in groepjes van 2 tot 3 personen de allerlekkerste tapas bereiden.

Tijdens de avond heeft u voldoende tijd om vragen te stellen en bij elkaar te kijken hoe alles gaat. Aan het eind van de avond gaat iedereen aan tafel om uitgebreid van elkaars resultaten te genieten. Wij maken er een gezellige en leerzame avond van.

Reserveren kan vanaf 12 personen via 077 - 465 05 13 of via e-mail. 

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.