Wil jij ieders hart raken, geluksmomenten creëren en samen met ons aan de toekomst bouwen? dan zoeken we jou!

Vanaf dit najaar openen de deuren van 23 zorgappartementen, waar we 24 uurs zorg gaan verlenen. Met de collega’s van de reeds bestaande dagbeleving, jou en het nieuwe team gaan we de uitdaging aan. Er ligt geen pad klaar, we gaan namelijk zelf de stenen leggen. Het wonen staat in verbinding met de unieke dagbeleving. Onze bewoners en gasten ervaren door deze combinatie en omvang van het karakteristieke pand, veel ruimte om te bewegen, rusten en genieten van alles wat we bieden. Ben jij een pionier, een kartrekker en heb je altijd al willen zorgen voor mensen met dementie of een andere zorgvraag op een plek waar jij echt het verschil kunt maken? Waar jij zelf de sleutel bent van het succes? Waar je niet in een grote organisatie werkt, maar in een kleinschalige setting met korte lijnen? Houd je van veel verantwoordelijkheid op je werk en vind je het leuk om plezier te halen uit het leven van de gasten, bewoners en familie, dan horen we graag van je!

Tot onze grote vreugde hebben wij momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar. Mocht dit in de toekomst wijzigen, volgt dit op deze website. Een open sollicitatie sturen of u kenbaar maken: bart@defabriekmaasbree.nl

 

De Fabriek Maasbree is een dagvoorziening voor volwassenen, geopend van maandag t/m zaterdag. Voor één of meerdere dagdelen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:

  • Vrijwilligers die het meehelpen bij de dagbeleving van onze gasten, met name voor het gedeelte welzijn / welness.
  • Wandelmaatjes (dat kan al voor een uurtje per week)

Lijkt het u wel leuk maar wilt u eerst eens ervaren wat het werk bij De Fabriek Maasbree inhoudt? 
Dan kunt u altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij u past.

Neem contact op met Atelier de Fabriek:
Tel. 077-4650712
E-mail: atelier@defabriekmaasbree.nl

Wil jij ieders hart raken, geluksmomenten creëren en samen met ons aan de toekomst bouwen? dan zoeken we jou!

Afgelopen week opende wij vol trots de deuren van onze 23 zorgappartementen, waar we 24 uurs zorg verlenen in een bijzondere en unieke setting. Met de collega’s van de reeds bestaande dagbeleving, jou en het nieuwe team gaan we de uitdaging aan. Heb je altijd al willen zorgen voor mensen met dementie of een andere zorgvraag op een plek waar jij echt het verschil kunt maken? Waar jij zelf onderdeel bent van het succes? Waar je niet in een grote organisatie werkt, maar in een kleinschalige setting met korte lijnen? Houd je van de juiste sfeer creëren en vind je het leuk om plezier te halen uit het leven van de gasten, bewoners en familie, dan horen we graag van je!

In de grote gezamenlijke huiskamer zoeken we 2 collega’s die in de ochtend het zonnetje in huis zijn.

  • je organiseert namelijk het ontbijt voor onze bewoners,
  • je weet de juiste balans te vinden tussen rust en prikkels,
  • je bent een vertrouwd gezicht en doet er toe.

Je toont initiatief en bent in staat om bewoners in hun waarde te laten en straalt vertrouwen uit. Tot slot vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan en om te leren. Je hebt een gezonde dosis humor en weet de gasten, bewoners en je collega’s te enthousiasmeren.

Arbeidsvoorwaarden
Wij vinden het leuk als jij ons team komt versterken. Voel je welkom! Graag gaan wij met je in gesprek. We zoeken collega’s die op zeer korte termijn kunnen starten (voorkeur zelfs binnen 2 weken). Dagelijks zetten we een collega ontbijtregisseur in, de werktijden zijn van 07.15 uur tot 10.15 uur De functie van de ontbijtregisseur / steun-en-toeverlaat huiskamer is ingeschaald in FWG 10 (bruto uurloon € 10,15 tot maximaal € 11,34). We volgen de CAO VVT, met o.a. onregelmatigheidtoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering. We bieden een 6 maanden contract aan, met een proeftijd van 1 maand. Gaandeweg gaan we kijken hoe we de functie precies invulling gaan geven en waar wellicht verdieping en verbreding van de taken kan plaatsvinden.

Meer informatie
Je motivatiebrief en CV stuur je (voor 14 september) naar: bart@defabriekmaasbree.nl

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Bart van de Ven, zorgondernemer,
tel. 06-22520270.

Voor meer informatie kijk je op verder op deze website.