Wil jij ieders hart raken, geluksmomenten creëren en samen met ons aan de toekomst bouwen? dan zoeken we jou!

Vanaf dit najaar openen de deuren van 23 zorgappartementen, waar we 24 uurs zorg gaan verlenen. Met de collega’s van de reeds bestaande dagbeleving, jou en het nieuwe team gaan we de uitdaging aan. Er ligt geen pad klaar, we gaan namelijk zelf de stenen leggen. Het wonen staat in verbinding met de unieke dagbeleving. Onze bewoners en gasten ervaren door deze combinatie en omvang van het karakteristieke pand, veel ruimte om te bewegen, rusten en genieten van alles wat we bieden. Ben jij een pionier, een kartrekker en heb je altijd al willen zorgen voor mensen met dementie of een andere zorgvraag op een plek waar jij echt het verschil kunt maken? Waar jij zelf de sleutel bent van het succes? Waar je niet in een grote organisatie werkt, maar in een kleinschalige setting met korte lijnen? Houd je van veel verantwoordelijkheid op je werk en vind je het leuk om plezier te halen uit het leven van de gasten, bewoners en familie, dan horen we graag van je!

Tot onze grote vreugde hebben wij momenteel geen openstaande vacatures beschikbaar. Mocht dit in de toekomst wijzigen, volgt dit op deze website. Een open sollicitatie sturen of u kenbaar maken: bart@defabriekmaasbree.nl

 

De Fabriek Maasbree is een dagvoorziening voor volwassenen, geopend van maandag t/m zaterdag. Voor één of meerdere dagdelen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:

  • Vrijwilligers die het meehelpen bij de dagbeleving van onze gasten, met name voor het gedeelte welzijn / welness.
  • Wandelmaatjes (dat kan al voor een uurtje per week)

Lijkt het u wel leuk maar wilt u eerst eens ervaren wat het werk bij De Fabriek Maasbree inhoudt? 
Dan kunt u altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij u past.

Neem contact op met Atelier de Fabriek:
Tel. 077-4650712
E-mail: atelier@defabriekmaasbree.nl