Ben jij commercieel sterk, beschik je over een flinke dosis ondernemerschap en snap jij wat horeca betekent? Dan ben jij wellicht de nieuwe Locatieverantwoordelijke Horeca waar wij naar op zoek zijn!

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van het horecateam en diverse commerciële activiteiten. Je zorgt voor een optimale gastbeleving, stelt doelen en weet je team zo te motiveren dat deze ook gerealiseerd worden. De ideale kandidaat weet hoe hij/zij een horecagelegenheid commercieel en met enthousiasme verder op kan bouwen en aansturen. 

Rendiz Hospitality beschikt over verschillende horeca locaties in Noord of Midden Limburg, op al onze locaties worden mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt opgeleid en begeleid in het horeca vak. Het is dus van belang dat je ook onze deelnemers kunt/leert aansturen en begeleiden. Kortom we zoeken een collega die niet alleen graag in de horeca werkt, maar iemand die ook affiniteit heeft met de zorg. Interesse? Lees hier verder. 

 Hou deze pagina in de gaten. Op zeer korte termijn komen hier alle vacatures te staan!

De Fabriek Maasbree is een dagvoorziening voor volwassenen, geopend van maandag t/m zaterdag. Voor één of meerdere dagdelen zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers:

  • Vrijwilligers die het meehelpen bij de dagbesteding van onze gasten, met name voor het gedeelte welzijn / welness.
  • Wandelmaatjes (dat kan al voor een uurtje per week)

Lijkt het u wel leuk maar wilt u eerst eens ervaren wat het werk bij De Fabriek Maasbree inhoudt? 
Dan kunt u altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij u past.

Neem contact op met Atelier de Fabriek:
Tel. 077-4650712
E-mail: atelier@defabriekmaasbree.nl